ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
حاوی :
مجموعه فیلم آموزشی پرواربندی گوساله گوشتی هلشتاین
آشنایی با انواع سیستمهای پرواربندی
معرفی جایگاه پرواربندی و خصوصیات آن
سیستمهای تغذیه ای و خوراک دهی و نوع خوراکهای مصرفی
سیستمها و ضوابط بهداشتی
مقایسه گوساله های نر هلشتاین و گوساله های نژادهای گوشتی
استراتژیهای تغذیه ایی مرحله تولید
قبل از قطع شیر تا 182 کیلوگرم وزن زنده
برنامه گوساله های خریداری شده از سن یک هفته تا 8 الی 10 هفته
لزوم توجه به تغذیه قبل از قطع شیر
استراتژیهای رشد و پایانی
تغذیه کامل با کنسانتره
تغذیه با نسبتهای مختلف کنسانتره و علوفه
منابع پروتئین و انرژی برای دوره رشد و پایانی
محاسبات طرح واحد پرواربندی گوساله 100 راسی (طرح توجیهی با قیمتهای بروز شده)
محاسبات طرح واحد پرواربندی گوساله 50 راسی (طرح توجیهی با قیمتهای بروز شده)