طرح کسب و کار تهیه گوشت شترمرغ(5000 تومان)
کد کالا: 517
قیمت: 5,000 تومان
طرح کسب و کار تهیه گوشت شترمرغ
الف)شرح کسب و کارب) بازار هدف و مشتریان بالقوه ج) برنامه ها:قیمت گذاری محاسبه قیمت تمام شده و قیمت گذاری خرده فروشی شرح منابع انسانی د)تجهیزات ه) سازمان کسب و کار و) طرح عملیات تولیدجدول شماره 1مقایسه گوشت شترمرغ با سایر گوشت هاجدول شماره 2مشخصات ظاهری ارزش غذایی اصول کلی کنسروسازی پخت مقدماتی اضافه کردن روغن و چربی اسید گلوتامیک و نمکهای آن:مواد بسته بندی کنسرو گوشت شترمرغ نگهداری قوطی های فلزی پرکردن در بسته مرحله دوم- اضافه کردن مایع فرآیند دمایی کنسروفرآیند دمایی به چند روش عملی می شود.سرد کردن انبار کردن و نگهداری کنسرو مهم ترین مواد نگهداری کنسروهامدیریت تغییر و ارزیابی ریسک
قیمت 5000 تومان
چهارشنبه 3 دی 1393 ساعت 11:26